MinTicker.dk
MinTicker.dkMinTicker.dkMinTicker.dkMinTicker.dkMinTicker.dkMinTicker.dk

Choose your Ticker Types

  Ønsker graviditet
  Graviditet
  Amning
  Dit barns alder
  Fødselsdag
  Engle minde
  Vægttab
  Bryllup
  Mærkedag
  Adoption
  Ferie
  Andre begivenheder

 

Sådan opretter du en ticker

 

Sådan ser MinTicker ud, når du kommer ind på forsiden. Ude til venstre vælger du hvilken slags ticker, du ønsker at lave

 

Nu skal du vælge hvilken baggrund du ønsker at bruge. Klik på knappen ud for baggrunden og scroll ned på siden.

 

Nederst på siden kan du se en ticker uden en knap – det er sådan din ticker kommer til at se ud, og den skiftes løbende, hvis du laver ændringer i den.

Tryk på knappen ’Trin 2’ for at gå videre til valg af markør.

 

Vælg den markør, du ønsker at bruge ved at trykke på knappen under den. Læg mærke til, at din ticker ændrer sig, når du skifter markør.

For at gå videre til indtastning af datooplysninger, tryk på ’Trin 3’. Hvis du ønsker at gå tilbage til valg af baggrund, vælg ’Trin 1’

 

Du kan lave din ticker på to forskellige måder – som udgangspunkt fungerer de på samme måde. Eneste forskel er, at du på den ene indtaster dato for sidste menstruation (1. blødningsdag) og på den anden indtaster din terminsdato. Du kan enten vælge selv at taste datoen ind (MM/DD/YYYY), eller du kan bruge kalenderen ved at trykke på ’Vælg’knappen ved siden af datofeltet.

Du kan vælge at skrive en tekst, der kommer til at stå over tickeren. Og du kan vælge at sætte et billede på ude i venstre side på tickeren. Begge dele er valgfrie og ikke påkrævet.

Når du er færdig, trykker du ’ Lav Ticker’.

 

Nu er din ticker blevet lavet, og du kan se den øverst på siden. Koden på din ticker er kommet i 4 forskellige kodebokse. Det er højst sandsynligt koden i én af de to første bokse du skal bruge, hvis du skal bruge tickeren på et forum.

 

Hvis du skal bruge tickeren på din hjemmeside, er det enten HTML koden eller billede URL’en, du skal bruge.

Hvis du ikke er tilfreds med din ticker, kan du vælge at gå tilbage til trin 1, 2 eller 3 vha. linkene nederst på siden. Eller du kan starte helt forfra ved at vælge en anden slags ticker fra menuen ude til venstre

 

Til toppen

 

 

© 2009 MinTicker.dk